Over ons

Sinds 1998 blijkt dat onze benadering en ondersteuning past bij veel ondernemers binnen het MKB. Onze steeds groeiende klantenkring is daar het bewijs van.

Wij onderscheiden ons van andere kantoren, omdat wij onze cliënten  benaderen zoals wij zelf graag ook benaderd willen worden. Namelijk eerlijk met open vizier en hartelijk.

Wij hebben een aantal disciplines in ons pakket zitten. Indien u nadere toelichting wenst, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij zullen u graag te woord staan.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij als specialisten zijn als geen ander op de hoogte van de veranderingen in de regelgeving. Wij kunnen dan ook direct inspelen op de wijzigingen van de overheid en toetsen deze aan uw administratie. Als blijkt dat een wijziging ook voor u gevolgen heeft, dan zullen wij u hier dan ook direct van op de hoogte brengen om samen met u hier een afdoende oplossing voor te vinden.

Tevreden klanten zijn voor ons belangrijk, om dat zo te houden doen wij dagelijks ons uiterste best.

Ervaring

Onder ervaring verstaan wij, dat wij al vele jaren kennis door ondervinding en waarneming hebben verkregen. Mede dank zij het feit dat wij in meerdere disciplines te maken hebben gehad met salarisverwerking, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij, u als ondernemer in het MKB, zeker niet zullen teleurstellen.

Wij geven u graag, vrijblijvend, voorlichting van de mogelijkheden voor uw bedrijf.